TUrKİsh RAP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TUrKİsh RAP

TÜrKİYEDE RAP

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper

2 posters
YazarMesaj
muhsindonmez
MODERATOR
MODERATOR
muhsindonmez

RUH HALİ : HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Psikop10
TAKIM : HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Gs

HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Empty
MesajKonu: HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper   HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Icon_minitimeÇarş. Ara. 31, 2008 12:48 pm

Bursanın Sakin Bi SemtinDe Bir Hacker Varmış … Bu Hacker’in Erzurumdan Sevdiği Bi Kız Varmış Ama Gerçekde Görüşemiyomuş Ve Birgün Bunların Arası Bozulmuş Ayrılmaya Karar almışLar Ve AyrılmışLar … Kız Ayrılmadan 3 gün Bile Geçmeden Başka Bi cocuk İle Çıkmaya Başlamış

Ve Hacker Buna Çhoq Sinir olmuş Ve kızın Msn Adresini Hacklemiş Ve Kıza Hacklediğini Söylemiş … Kızda Gidip Yeni Çıktıgı Çocuqa Olayı Anlatmış Ve Hackerin Tlf Numarasını Vermiş… Adam Hackeri Aramış

ADAM : ulan beni arıyomuşsun msn de orospu çocuğu, ben ..... ananı sikicem senin

HACKER : deme be?

ADAM : orospu çocuğu niye hackliyon kızın msn ini, ananı sikicem senin!

HACKER : sevgili yogican, msn i ben hacklemedim, az önce senin de olduğun msn konuşmasında 3 kişi idik dikkatini çekersen, hackleyen ben ve sen.

ADAM : orospu çocuğu, ben msn de falan değildim, ananı sikicem senin

HACKER : nasıl oldu da msn konuşmasın 1 dakika sonra aradın, hem de bu saatte, ve daha önemlisi, benim telefonum ne arıyo lan sende??? bu kızın sevgililerinin tel ini birbirlerine verme huyumu var?

ADAM : sana ne orospu çocuğu, ananı sikicem senin. senin hackerlığın varsa bizim de var. ben icq logu yazabiliyorum biliyormusun? (ne demek olduğunu geçmiş 6 yıl zarfında hala çözebilmiş değilim). orospu çocuğu, seni dövücem ben, ananı sikicem senin.

HACKER : e gel döv o zaman. ama şu an yaşadığım yere gelme. burası ufak bi kasaba ve birbirlerine bağlı insanlar. buraya en son burdan birini dövmeye gelen adam palabıyıklı bi kamyoncuydu, adı da fatih ürek'ti.

ADAM: orospu çocuğu, ben gelmiycem, sen Erzurum'a gelicen. ananı sikicem senin.

HACKER: iyi ver telefonunu geldiğimde arayayım yogican

ADAM: orospu çocuğu, ne vericem telefonumu, sen gelmeden iki gün önce hatun kişiye mail at. ben ararım sonra seni. ananı sikicem senin

HACKER: alla alla, iyiymiş. ama maili hacklenmiş durumda bildiğin gibi

ADAM: orospu çocuğu, merak etme ben senin gibi adam toplayıp gelmiycem. seni tek başıma dövücem. ananı sikicem senin

HACKER: bak arkadaşım küfür edip durma, ne senle ne kız arkadaşınla sorunum yok. mail şifresini o çocuktan alıp kendisine vermeye niyetliydim. ama bu saatten sonra çok afedersin yarrağımın başını alırsın. ayrıca dayak yemesi için Erzuruma' a randevuyla adam çağıran dallamanın biriyle çıkıyo o salak. ben daha büyük nasıl bir kötülük yapabilirim ki ona.

ADAM: orospu çocuğu doğru konuş. sen sahip olamadın diye kıskanıyosun dimi. ananı sikicem senin.

HACKER: sahip olamamak mı?

ADAM : evet orospu çocuğu, eli eline değmemiş. ananı sikicem senin

HACKER : el konusu doğrudur, başka yerler için yorum yapmak istemiyorum

ADAM : orospu çocuğu, ne diyon sen? ispat et bunu. ananı sikicem senin

HACKER : eee yeter be. sittir ulan akşam vakti.

Der Ve kapatır Telefonu.. ve arada gizli numaradan arar adam ve hacker kızın telefonun faturasını forward eder ve o adamın telefon numarasını bulur ve adam kızı arar mailini geri vereceğini söyler ama kız istemez ve kapatır telefonu ertesi gün gizli numaradan biri arar

HACKER : alo?

ADAM : orospu çocuğu, niye arıyon lan kızı? ananı sikicem senin

HACKER : arkadaşım bi siktir git, o kadar tırıvırı yapıyosun hala numaranı göstermeye korkuyosun

ADAM : orospu çocuğu, seni böyle ezerim işte. ben seni biliyorum, sen beni bilmiyorsun. ananı sikicem senin.

HACKER : arkadaşım küfür etme, böyle ezeceksen ez amına koyyim. ama ben de senin numaranı bulurum bigün

ADAM : orospu çocuğu. nerden bulucan. Erzurum a geldiğinde sorcam sana bunun hesabını. ananı sikicem senin.

Der Ve telefonu kapatır Hacker ise forward ettigi numarayı Yani adamın numarasını arar

ADAM : alo?

HACKER : sevgili yogican, Erzurum'a geldiğimde seni bu numaradan arıycam uygun mudur?

ADAM : orospu çocuğu, ananı sikicem senin.

HACKER : ulan bana bak sürekli anama küfrediyon, bi laf diycem kaldıramıycan

ADAM : orospu çocuğu, ne diycen ulan. o kız benim için çok değerli. ederim elbet küfür. ananı sikicem senin

HACKER : değerli derken, evlenceksin yani?

ADAM : evet orospu çocuğu, ananı sikicem senin.

HACKER : hah, bak arkadaşım, sen benim anamı hayatın boyunca göremiycen, ama ben senin evlenceğin kızı her pozisyonda gördüm

Der Ve Telefonu Kapatır Bidada Kimse Kimseyi Aramaz

Evet Bazen Küfür Edilmedende Bi LafLa Karşıdakine İşkence Çektirilebilir

İçindeki Küfürler Yüzünden Özür Dilerim Ama okuyun Ve yorumunuzu eksik etmeyin
d0gus
ADMİN
ADMİN
d0gus

RUH HALİ : HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Kizgin10

HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Empty
MesajKonu: Geri: HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper   HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper Icon_minitimeÇarş. Ara. 31, 2008 12:49 pm

oo SÜpermişş TeşekkürLEr PAYlaşımIN İÇİN SmileSmileSmile

HacKer İle Adam Arasında Geçen KonuşMa ... Süper
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Süper ve en yeni XP temaları, Winamp&WMP skinleri + 3D iconları